container

Container intermodal

container
container

Containerul intermodal (containere, de asemenea, container de marfa, ISO containere, containere de transport maritim, Hi- cub container, cutie, cutie conex si mare poate) este o forma standardizata reutilizabila de otel , utilizata pentru stocarea in conditii de siguranta, eficienta si sigura si de circulatie a materialelor si produselor intr-un sistem global in containere de marfa de transport intermodal .

Intermodal implica faptul ca recipientul poate fi mutat de la un mod de transport la altul, fara descarcarea si reincarcarea continutului containerului.

Lungimi de containere, care au fiecare un numar unic ISO 6346 , marca de raportare variaza de la 8-picioare (2.438 m), pana la 56-picioare (17.07 m) si inaltimi de la 8-picioare (2.438 m), la (2,9 m) .

Sunt  aproximativ 17 milioane containere intermodale in lume de diferite tipuri pentru a se potrivi diferitelor marfuri , capacitatea containerului agregat este adesea exprimata in douazeci de picioare unitati echivalente (TUE / TUE), care este o unitate de capacitate egala cu un standard de 20 × 8 ft (6.10 × 2,44 m) (lungime x latime) container .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button