Preturi containere

preturi containere second hand
preturi containere second hand

Preturi containere maritime

Preturi containere maritime si containere depozitare, in general nu putem afisa pretul de vanzare pentru containere deoarece fiecare tip de container difera ca pret in functie de lotul din care face parte si costurile pe acel lot .

Pretul unui  container second hand de birou sau pretul unui container second hand maritim pentru depozitare sau transport este stabilit in functie de pretul de achizite plus , fireste , costurile de reconditionare, depozitare si manipulare .

Pretul containerelor noi depinde de pretul de achizitie de la furnizori plus costurile de transport, manipulare si depozitare .

Pentru a obtine o cotatie rapida de pret va rugam sa sunati la 0723.553.684 sau sa trimiteti o cerere pe e-mail office@containere-maritime.ro.

Vanzari containere si pret containere :

containere birou.

containere dormitor.

containere maritime.

containere frigorifice.

containere depozitare.

Preturi containere pe care le puteti solicita prin e-mail sau telefonic :

– pret containere maritime noi de 20′ sau 40′.

– preturi containere maritime second hand de 20′ sau de 40′.

– preturi containere birou noi sau second hand.

Va rugam solicitati si oferta de pret transport containere daca nu dispuneti de mijloace proprii pentru transport si manipulare, societatea noastra va sta la dispozitie cu solutii complete pentru containere maritime si containere birou. Putem realiza atat manipulare si transport containere individuale cat si montare-demontare containere birou modulare organizate in cladiri din containere.

Avem pe stoc in permanenta gama completa de containere la preturi competitive, ne bazam serviciile si pe vanzarea unor produse de calitate, acest lucru ne-a impus pe piata ca o firma care trateaza cu seriozitate si profesionalism fiecare contract si solicitare venita din partea clientilor nostri.

Containerele maritime comercializate sunt folosite atat pentru transport rutier si naval de marfuri cat si pentru depozitare, asiguram prin reteaua noastra de distributie orice cantitate de containere in orice locatie din tara intr-un timp scurt si cu optimizarea costurilor pentru logistica pusa in miscare.

Containere Maritime Ilfov

Containere Maritime Maramures

Containere Maritime Mehedinti

Containere Maritime Mures

Containere Maritime Neamt

Containere Maritime Olt

Containere Maritime Prahova

Containere Maritime Salaj

Containere Maritime Satu Mare

Containere Maritime Sibiu

Containere Maritime Suceava

Va asteptam cu interes cererile de oferta pentru preturi containere second hand si noi, vom raspunde in timp util pentru orice solicitare.

Call Now Button