Containere frigorifice

containere frigorifice maritime

Containere frigorifice maritime

containere frigorifice
containere frigorifice

Containerele maritime frigorifice sunt destinate transportului si depozitarii produselor perisabile la temperaturi joase , containerul este alimentat cu energie electrica de 380 V si reprezinta o solutie viabila pentru spatii de depozitare frigorifice mobile .

Vanzari containere frigorifice :
Mobil : 0723.553.684

Containerele frigorifice sunt solutii mai scumpe decat camerele de frig in schimb ofera rapiditate in montaj si mobilitate la

nevoie .

Brasoura containerului frigorific Magnum – Thermo King  va prezinta principalele caracteristici si date tehnice pentru acest tip de containere .
Click aici pentru brosura .

Containere frigorifice maritime comercializate si servicii

  • container frigorific tip maritim de 20′.
  • container frigorific tip maritim de 40′ ( inaltime standard de 2,590 metri ).
  • container maritim frigorific de 40′ Hc ( inaltime de 2,890 metri ).
  • container maritim frigorific second hand diverse dimensiuni in functie de stoc.
  • asiguram punerea in temperatura a containerelor.
  • asiguram service specializat pentru containere frigorifice maritime.
  • servicii in garantie si post-garantie.
  • transport pentru containerele maritime frigorifice.

Containerele maritime frigorifice prezente in Romania s-au diversificat ca gama in anul 2014 astfel ca in acest moment am livrat si montat in Romania camere frigorifice alcatuite din module tip containere frigorifice de 40′ HC, realizan astfel primele depozite frigorifice mobile din tara pentru companii din domeniul laptelui.

Va stam la dispozitie in permanenta pentru astfel de containere modulare care pot forma depozite frigorifice complexe, atat pentru vanzare containere frigorifice cat si pentru inchiriere container frigorific in limita stocurilor disponibile.

Putem furniza la cerere solutii complexe pentru containerele frigorifice in functie de proiectul si cererea dumneavoastra, va stam la dispozitie cu detalii tehnice si oferte de pret atat telefonic cat si pe e-mail.

Asiguram la cerere transport si manipulare pentru orice container frigorific din Romania, camioanele noastre sunt locate in bucuresti si pot opera in orice zona a tarii daca acest lucru este solicitat, camioanele sunt dotate cu macara pentru manipulare la incarcare si descarcare containere frigorifice.

Pentru inchiriere va stam la dispozitie cu o oferta completa care include atat logistica necesara care implica transport containere, manipulare la incarcare si descarcare, asiguram personal calificat pentru manipulare si montaj pentru acest tip de container, livrarea pentru inchiriere se face din stoc in cel mai rapid timp posibil, dupa semnarea contractului.

Vedeti si :

Containere Maritime Bucuresti

Containere Maritime Botosani

Containere Maritime Braila

Containere Maritime Buzau

Containere Maritime Calarasi

Containere Maritime Caras Severin

Containere Maritime Cluj

Containere Maritime Covasna

Containere Maritime Dambovita

Call Now Button