Accesorii containere

Accesorii containere : usi si ferestre containere

Putem asigura la comanda ferma accesorii containere, usi si ferestre pentru containere cu toc special pentru panou perete cuprins intre 40mm si 60 mm .

Dimensiuni usi pentru containere :

  • usa container 975mm x 2,060 mm.
  • usa container 800mm x 2,060 mm.
  • usa container 600mm x 2,060 mm.
Accesorii containere
Accesorii containere

Dimensiuni ferestre pentru containere :

  • fereastra container 800 mm x 1100 mm ( cu sau fara rulou incorporat).
  • fereastra container 975 mm x 1250 mm.
  • fereastra container 975 mm x 500 mm.
  • fereastra container 600 mm x 600 mm.

Comanda minima este de 20 bucati si poate fi onorata in 10-15 zile lucratoare de la comanda si plata avans.

Există o varietate de accesorii containere, care le pot face mai sigure, mai sigure și mai convenabile de utilizat. Unele dintre cele mai comune accesorii includ:

Rack-uri: Rafturile pot fi adăugate la containere pentru a crea mai mult spațiu de depozitare și pentru a organiza articolele. Rafturile pot fi fabricate din oțel, lemn sau plastic și pot fi ajustate pentru a se potrivi cu nevoile dumneavoastră

Uși: Ușile pot fi adăugate la containere pentru a le face mai sigure și mai sigure. Ușile pot fi fabricate din oțel, lemn sau aluminiu și pot fi instalate în partea frontală, laterală sau în partea de sus a containerului.

Ferestre: Ferestrele pot fi adăugate la containere pentru a le oferi lumină naturală și ventilație. Ferestrele pot fi fabricate din sticlă sau plastic și pot fi instalate în pereții laterali sau în acoperișul containerului.

Alte accesorii containere:

Etajere: Etajerele pot fi adăugate la containere pentru a crea spațiu suplimentar de depozitare pentru articole mici. Etajerele pot fi fabricate din oțel, lemn sau plastic și pot fi montate pe pereții interiori ai containerului.

Scări: Scările pot fi adăugate la containere pentru a facilita accesul la articolele depozitate în partea de sus a containerului. Scările pot fi fabricate din oțel sau aluminiu și pot fi instalate în interiorul sau exteriorul containerului.

Lumini: Luminile pot fi adăugate la containere pentru a le face mai vizibile noaptea și pentru a oferi iluminare pentru sarcinile de încărcare și descărcare. Luminile pot fi alimentate cu energie solară, electrică sau cu baterii.

Prize de aerisire: Prizele de aerisire pot fi adăugate la containere pentru a oferi ventilație și pentru a preveni acumularea de umiditate. Prizele de aerisire pot fi instalate în pereții laterali sau în acoperișul containerului.

Sigilii: Sigiliile pot fi adăugate la containere pentru a le face mai sigure și pentru a preveni furtul. Sigiliile pot fi fabricate din plastic sau metal și pot fi instalate pe ușile sau ferestrele containerului.

Accesorii containere pot fi adăugate la containere pentru a le face mai versatile și mai funcționale.

Când alegeți accesorii pentru containerul dumneavoastră, luați în considerare nevoile dumneavoastră specifice și tipul de articole pe care le veți depozita în container.

Call Now Button