Containere maritime standard Romania

Containere maritime standard

Detalii si vanzari containere maritime standard

Containere maritime standard de transport maritim sunt solutiile ideale ale comertului international. Sunt puternice, sigure si pot fi transportate cu usurinta cu vaporul, camionul sau trenul. Aceste containere vin in diferite dimensiuni, dar cele mai comune dimensiuni standard sunt:

  • 20ft (6 metri) – Aceasta este cea mai populara dimensiune pentru incarcatura uscata. Este relativ ieftin si poate fi manevrat cu usurinta de majoritatea echipamentelor de transport.
  • 40ft (12 metri) – Aceasta este o optiune mai mare care poate tine mai multa marfa. Este adesea folosit pentru transportul de marfuri in vrac sau articole supradimensionate.
  • 40ft High Cube (12 metri) – Aceasta este o versiune mai inalta a containerului de 40ft care ofera o capacitate mai mare pentru incarcaturi voluminoase sau usoare.

Vedeti si oferta containere depozitare!

Containere maritime standard de transport sunt fabricate din otel corten, care este un tip de otel rezistent la intemperii, care rezista la rugina. Ele sunt, de asemenea, vopsite cu o vopsea marina speciala, care poate rezista la conditiile dure ale calatoriei oceanice.

Containere maritime standard
Containere maritime standard

Iata cateva dintre caracteristicile cheie ale containerelor de transport standard:

  • Durabil: containerele de transport standard sunt construite pentru a rezista. Ele pot rezista la elementele si rigorile transportului.
  • Securizat: containerele de transport standard sunt echipate cu usi de blocare si pot fi sigilate pentru a preveni manipularea.
  • Versatil: containerele de transport standard pot fi folosite pentru a transporta o mare varietate de marfa. De asemenea, pot fi modificate pentru o varietate de alte utilizari, cum ar fi depozitarea, spatiul de birouri sau chiar casele.
  • Stivuibile: containerele standard de transport pot fi stivuite unul peste altul, ceea ce le face ideale pentru depozitare si transport eficient.
  • Intermodal: containerele standard pot fi transferate cu usurinta intre diferite moduri de transport, cum ar fi nave, camioane si trenuri.

Containere maritime standard sunt o parte esentiala a lantului global de aprovizionare. Sunt folosite pentru a transporta o mare varietate de marfuri in intreaga lume.

Vedeti si sectiunea cabine paza Estpoint!

Solicitati si oferta containere birou!

Daca sunteti in cautarea unui mod sigur, sigur si versatil de a va transporta marfa, atunci containerele maritime standard de transport sunt o optiune excelenta.

Call Now Button