Transport containere

Autor Sorin Bortes15/09/2018
transport containere
transport containere

Transport containere maritime si containere birou

Compania noastra dispune de o flota de camioane pentru transport containere . Camioanele sunt dotate cu macara astfel incat putem asigura incarcarea si descarcarea containerelor la destinatie fara a depinde de terti , ne referim aici la costuri suplimentare pentru descarcare generate de necesitatea unei macarale .

Avem pentru prima data in Romania un camion capabil sa incarce, transporte si sa descarce containerele de 40′ inclusiv cele de 40′ Hc.

incarcare containere
incarcare containere

Pentru orice solicitare de transport sau manipulare containere va stam cu placere la dispozitie la numarul 0723.553.684 sau office@containere-maritime.ro .

Daca apelati la noi pentru achizitia de containere sau pentru serviciul de transport, veti avea certitudinea ca ati primit cele mai bune produse sau servicii, va vom recomanda cel mai potrivit tip de container pentru depozitarea marfurilor sau a echipamentelor dumneavoastra si va vom ghida in privinta transportului de containere, va punem la dispozitie cel mai bune camioane pentru acest tip de transport, autovehicule specializate dotate cu echipamente de ridicare si manipulare.

Pentru o oferta concreta, tot ce trebuie sa faceti este sa ne adresati o cerere de oferta in care sa ne specificati ce containere doriti sa achizitionati sau ce servicii de transport solicitati si destinatia unde va avea loc descarcarea.

Va stam in permanenta la dispozitie si asteptam cu interes cererile dumneavoastra, echipa noastra va ofera in timp real toate informatiile de care aveti nevoie astfel incat sa puteti obtine informatiile necesare pentru realizarea proiectului dumneavoastra.

Vedeti si alte regiuni din tara in care asiguram livrare containere maritime sau locuibile in timp scurt : Containere Maritime Teleorman | Containere Maritime Timis | Containere Maritime Tulcea | Containere Maritime Valcea | Containere Maritime Vaslui | Containere Maritime Vrancea | Containere Maritime Prahova | Containere Maritime Salaj | Containere Maritime Satu Mare | Containere Maritime Sibiu .

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
bogdan
11 ani in urma

buna ziua,
sunt interesat de 4 containere de 12 m lungime x 3 latime + transport pana la sibiu.

daca se poate si o oferta sau un catalog referitor la containerele tip locuinta.

tks

[…] Transport containere maritime […]

Gyuri
6 ani in urma

Am de transportat un container maritim de 12 m de locuit pe ruta Focsani-Sighetu Marmatiei la sfarsitul lui August.
Va rog un pret.

dragos
6 ani in urma

Buna seara ma intereseaza un pret pentru transport 2 containere birou dimensiuni 6*2,45 de la Bucuresti la Costinesti plus incarcare descarcare.

Florin Boanca
1 an in urma

Salutare!
Am nevoie sa transport un container de 12m din municipiul Buzău, intr-o localitate aflata la 30 km de acesta. Care ar fi costul transportului?