Containere birou

Autor Sorin Bortes17/09/2018

Oferta containere birou

Estpoint vinde de pe stoc sau produce la comanda containere birou izolate cu panou sandwich de 40mm dotate cu tamplarie speciala cu toc adaptat pentru peretele containerului.

Nou ! – containere birou , containere grup sanitar , containere locuibile sau containere combinate , solutii organizari de santier

Containere noi si second hand :
Mobil: 0723.553.684 , 0755.237.431
E-mail : office@containere- maritime.ro

Avem in permanenta pe stoc containere birou cu urmatoarele dimensiuni standard :
container 3,058 x 2,400 x 2,400 m
container 4,058 x 2,400 x 2,400 m
container 6,058 x 2,400 x 2,400 m

Date tehnice generale :
Structura este realizate din elemente de otel special tratat , grosime 1,5-2

containere birou
containere birou

mm, vopsit in camp electrostatic . Elementele de colt sunt fixate cu suruburi astfel incat containerul birou permite desfacerea lui in pachete la nevoie .
Peretii : panou sandwich , tabla 0,4mm – spuma poliuretanica 40mm – tabla 0,4mm.
Acoperisul : panou sandwich tip acoperis , grosime 40-80mm , elemente de colectare si scurgere ( prin aruncare ) a apei pe colturile containerului .
Pardoseala : de jos in sus avem linoleum trafic greu , panou pal 25mm , elementele de structura matalice din 50 in 50 mm , la cerere izolatie suplimentara in pardoseala .

Containerele birou sunt destinate organizarilor de santier , diverselor spatii pentru birouri , mobile , caselor de vacanta , sediilor pentru firme , producem si livram cu termee foarte scurte orice tip de container sau orice tip de cladire din containere pentru spatii de birouri . Putem comina containere modulare obtinand astfel spatiile dorite de dumneavoastra .

Organizarea de santier si diferitele aplicatii implica folosirea solutiilor optim pentru realizarea spatiilor de birouri si a spatiilor de depozitare . Birouri mobile acum de la Estpoint . Calitatea si experienta ne recomanda . Asiguram transport si montaj la solicitarea clientului . Echipa noastra asteapta cu entuziasm comanda dumneavoastra . Livrare imediata din stoc indiferent de combinatia aleasa de dumneavoastra .

Container birou standard :

– instalatie electrica completa
– finisaj pardoseala in linoleum
– usa si fereastra cu rupere termca
– izolatie completa pentru iarna
– sistem de preluare si aruncare a apei
– sistem modular al containerului fara sudura

Continerele birou produse de noi sunt personalizate pe cererea dumneavoastra , putem realiza orice proiect dorit.

Container grup sanitar executat in container , cabina de dus , chiuveta cu oglinda , wc , boiler electric pentru apa calda.

 Cladire din containere , unul din proiectele noastre realizate la cheie ,

cladire containere
cladire containere

containere locuibile organizate in cladire cuun etaj , cu scara exteriaora de acces , cladirea din containere are instalatie electrica completa , instalatie sanitara si are in dotare contanere izolate complet care prin modulare ofera garsoniere pentru personalul unei companii importante din Romania .

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mihai
11 ani in urma

Buna ziua ! Doresc o oferta de pret pentru un container de birou de 6.058 x 2.400 x 2.400 m , si una pentru 6 si 8 containere de birou de aceeasi dimensiune cu transport si incaracare / descarcare Bucuresti . Va multumesc .

zamar loredana
11 ani in urma

Buna ziua,
Doresc o oferta de pret pentru un container birou second 3,058 x 2,400 x 2,400 m sa aiba incorporat si instalatia sanitara pentru un boiler,o chiuveta si o toaleta.
Transport cu descarcare la Oradea.

Va multumesc.

Caloian Andrei
11 ani in urma

Buna ziua as dori si eu un pret pt un container birou, 800cm x 240 cm x 240 cm, compartimentat cu un grup sanitar si inca unul de 1200cm x 240cm x 240 cm la fel compartimentat cu un grup sanitar[adica toaleta si o chiuveta] cu transport si descarcare in Focsani. Va multumesc