Containere birou

Oferta containere birou

Estpoint vinde de pe stoc sau produce la comanda containere birou izolate cu panou sandwich de 40mm dotate cu tamplarie speciala cu toc adaptat pentru peretele containerului.

Nou ! – containere birou , containere grup sanitar , containere locuibile sau containere combinate , solutii organizari de santier

Containere noi si second hand :
Mobil: 0723.553.684
E-mail : office@containere- maritime.ro

Avem in permanenta pe stoc containere birou cu urmatoarele dimensiuni standard :

 • container 3,058 x 2,400 x 2,400 m.
 • container 4,058 x 2,400 x 2,400 m.
 • container 6,058 x 2,400 x 2,400 m.

Date tehnice generale :
Structura este realizate din elemente de otel special tratat , grosime 1,5-2

mm, vopsit in camp electrostatic . Elementele de colt sunt fixate cu suruburi astfel incat containerul birou permite desfacerea lui in pachete la nevoie .

containere birou
containere birou

Peretii : panou sandwich , tabla 0,4mm – spuma poliuretanica 40mm – tabla 0,4mm.
Acoperisul : panou sandwich tip acoperis , grosime 40-80mm , elemente de colectare si scurgere ( prin aruncare ) a apei pe colturile containerului .
Pardoseala : de jos in sus avem linoleum trafic greu , panou pal 25mm , elementele de structura matalice din 50 in 50 mm, la cerere izolatie suplimentara in pardoseala .

 

Containerele birou sunt destinate pentru :

 • organizarilor de santier.
 • diverselor spatii pentru birouri , mobile.
 • caselor de vacanta.
 • sedii pentru firme.
 • producem si livram cu termene foarte scurte orice tip de container sau orice tip de cladire din containere pentru spatii de birouri.
 • putem comina containere modulare obtinand astfel spatiile dorite de dumneavoastra .

Organizarea de santier si diferitele aplicatii implica folosirea solutiilor optim pentru realizarea spatiilor de birouri si a spatiilor de depozitare . Birouri mobile acum de la Estpoint .

Calitatea si experienta ne recomanda . Asiguram transport si montaj la solicitarea clientului . Echipa noastra asteapta cu entuziasm comanda dumneavoastra . Livrare imediata din stoc indiferent de combinatia aleasa de dumneavoastra .

Container birou standard :

– instalatie electrica completa
– finisaj pardoseala in linoleum
– usa si fereastra cu rupere termca
– izolatie completa pentru iarna
– sistem de preluare si aruncare a apei
– sistem modular al containerului fara sudura

Continerele birou produse de noi sunt personalizate pe cererea dumneavoastra , putem realiza orice proiect dorit.

Container grup sanitar executat in container , cabina de dus , chiuveta cu oglinda , wc , boiler electric pentru apa calda.

 Cladire din containere , unul din proiectele noastre realizate la cheie ,

containere locuibile organizate in cladire cuun etaj , cu scara exteriaora de acces , cladirea din containere are instalatie electrica completa , instalatie sanitara si are in dotare contanere izolate complet care prin modulare ofera garsoniere pentru personalul unei companii importante din Romania .

Containere birou
Containere birou

Containerele de birouri sunt o soluție populară pentru spațiile de birouri temporare și permanente. Sunt versatile, accesibile și pot fi personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale oricărei afaceri.

 

Iată câteva dintre avantajele utilizării containerelor de birouri:

  • Accesibilitate: Containerele de birouri sunt semnificativ mai ieftine decât construcția tradițională de birouri.
  • Versatilitate: Containerele de birouri pot fi folosite pentru o varietate de scopuri, inclusiv birouri, săli de conferințe, săli de clasă și chiar spații de locuit.
  • Durabilitate: Containerele de birouri sunt construite pentru a rezista și pot rezista la elemente.
  • Portabilitate: Containerele de birouri pot fi mutate cu ușurință dintr-o locație în alta.
  • Sustenabilitate: Containerele de birouri sunt fabricate din materiale reciclate și pot fi reciclate la sfârșitul duratei lor de viață.

Containerele de birouri sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și stiluri pentru a se potrivi cu orice nevoie. Pot fi personalizate cu ferestre, uși, instalații sanitare și electricitate pentru a crea un spațiu de lucru confortabil și productiv.

Vedeti si sectiunea cabine paza Estpoint!

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de spațiu de birouri accesibile, versatile și durabile, containerele de birouri sunt o opțiune excelentă.

Call Now Button