Containere Romania Estpoint

Containere Romania

Vanzari containere Romania pentru depozitare si transport

Serviciile de vanzare containere Romania oferite de Estpoint Srl cuprind atat containere maritime pentru transport naval cat si containere pentru depozitare.

Aceste tipuri de containere sunt comercializate in Romania atat in varianta second hand cat si in varianta nou.

Oferim la cererea clientilor, contra cost. servicii de logistica si transport containere:

  • asiguram transport si manipulare containere astfel incat sa beneficiati de un singur furnizor de servicii pentru toata logistica necesara.

Depozitele pentru containere din Constanta, Bucuresti si Brasov asigura optimizarea distantelor catre orice regiune a tarii! Astfel incat sa livram containerele rapid si cu costuri reduse indiferent de locatia in care dumneavoastra utilizati aceste module.

Containere Romania
Containere Romania

Tipuri de containere Romania, comercializate de Estpoint :

  • containere locuibile tip birou, dormitor, sala de mese sau grupuri sanitare. Acestea sunt module construite pe o structura metalica solida si izolate cu pereti din panou sandwich sau vata minerala.
  • containere maritime second hand sau noi. Containerele sunt pentru transport rutier sau transport naval, module in standard international. Asigura structura de rezistenta necesara pentru transportul in conditii de siguranta a marfurilor si materialelor dumneavoastra.
  • containere depozitare, sunt folosite module maritime scoase din uz naval sau chiar containere maritime noi. Atunci cand se doresc conditii speciale de igiena sau etanseitatea containerului se folosesc containere noi.
  • containere pentru paza sau cabine paza din fibra de sticla. Sunt module de mici dimensiuni destinate pentru personalul de paza sau puncte de acces. Aceste module au multe intrebuintari in functie de necesitatile dumneavoastra.

Servicii de transport containere Romania cu camioane dotate cu macara de mare capacitate care ne permite manipularea containerelor indiferent de dimensiuni!

Vedeti si sectiunea cabina paza Estpoint!

Asiguram atat incarcarea containerului in terminal cat si descarcarea acestuia la destinatie daca dumneavoastra! Solicitati acest lucru, va stam cu placere la dispozitie pentru orice alte detalii pe care nu le gasiti pe site. Echipa noastra va sta la dispozitie atat pe adresa de e-mail cat si telefonic.

Call Now Button