Locuinte la moda in Europa

Locuinte la moda in Europa

Locuinte la moda in Europa – locuinte si case din containere!

In Europa a devenit o moda constructia din locuinte folosind cadre de containere maritime sau containere locuibile modulare.

Am fost uimiti sa constatam ca si in Romania cerererile pentru asemenea constructii a crescut foarte mult in anul 2012 si putem spune ca in curand poate, vom vizita o asemenea cladire construita din containere.
Avantajul major al acestei metode este rapiditatea in executie si posibilitatea demontarii si relocarii containerelor.

In prezent cererile sunt in majoritate pentru executia caselor de vacanta dar, timid, avem deja ofertate solutii pentru case de locuit permanent cu unu sau chiar doua nivele.

Locuinte la moda in Europa
Locuinte la moda in Europa

Containerele maritime care odinioară transportau marfuri pe tot globul devin din ce în ce mai populare ca opțiune de locuință ecologică și accesibilă.

Aceste structuri robuste din oțel sunt recondiționate și transformate în locuințe confortabile, unice și destul de versatile.

Există multe avantaje în a alege o locuință din containere:

Sustenabilitate: Containerele maritime reciclate reduc nevoia de materiale de construcție noi și pot fi ele însele reciclate la sfârșitul duratei lor de viață.

Rentabilitate: Costurile initiale pentru o casă din containere sunt în general mai mici decât cele pentru o casă construită tradițional.

Durabilitate: Containerele din oțel sunt proiectate să reziste la condiții maritime dure și pot dura câțiva ani cu o întreținere minimă.

Versatilitate: Containerele pot fi combinate pentru a crea case de diferite dimensiuni și machete. Pot fi, de asemenea, stivuite pentru a crea case cu mai multe etaje.

Portabilitate: Containerele pot fi mutate relativ ușor în altă locație, dacă este necesar.

Construcție rapidă: Casele din containere pot fi construite mult mai repede decât casele tradiționale.

De asemenea, containerele pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor și stilului dvs. de viață. Ferestrele mari, ușile de sticlă și terasele exterioare pot crea un sentiment de spațiu și lumină. Pereții interiori pot fi placați cu lemn sau alte materiale pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare.

Call Now Button