Locuinte la moda in Europa

In Europa a devenit o moda constructia din locuinte folosind cadre de containere maritime sau containere locuibile modulare.

locuinte-containere
locuinte-containere

Am fost uimiti sa constatam ca si in Romania cerererile pentru asemenea constructii a crescut foarte mult in anul 2012 si putem spune ca in curand poate, vom vizita o asemenea cladire construita din containere.
Avantajul major al acestei metode este rapiditatea in executie si posibilitatea demontarii si relocarii containerelor. In prezent cererile sunt in majoritate pentru executia caselor de vacanta dar, timid, avem deja ofertate solutii pentru case de locuit permanent cu unu sau chiar doua nivele.

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Eliza Jurca
9 ani in urma

Buna ziua,
Am gasit din intimplare articolul referitor la folosirea containerelor pentru realizarea de locuinte. Sint arhitect si doresc sa incep sa studiez eventualitatea utilizarii lor la diverse proiecte. Aveti cumva planuri/sectiune cu dimensiuni de containere in format PDF sau Cad care ati putea sa mi le trimiteti?

Multumesc
Eliza Jurca

containere
9 ani in urma
Reply to  Eliza Jurca

Pentru schite containere si alte detalii containere va rugam e-mail pe office.ro

8 ani in urma

sunt interesat de pretul cel mai mic posibil la acest tip de casa

8 ani in urma

sunt interesat de pretul cel mai mic posibil la acest tip de casa

multumesc

Catrinoi Cristian
9 luni in urma

Buna ziua,sunt interesat de achizitionarea a una sau diua containere in vederea construirii unei locuinte pe un teren aflat in sfantul gheorghe , mentionez ca aceste doua containere sau trei,dupa caz vor fii suprapuse