Module locuibile pe stoc

In luna septembrie 2012 avem module locuibile pe stoc produse in Italia, containerele au ca destinatie birouri sau dormitoare.

Fireste ca destinatia acestora poate fi diversificata, se pot adauga grupuri sanitare si sisteme de climatizare.

Containerele birou au in dotarea standard o usa si o fereastra, fereastra are dimensiunile 974×1150 mm iar usa are dimensiunile 975×2060 mm, fereastra este dotata cu geam termopan iar usa cu placa waiss pentru izolatie.

Module locuibile pe stoc
Module locuibile pe stoc

Containerele dormitor pot fi dotate cu paturi suprapuse astfel incat sa putem caza rapid personalul.

 

Modulele locuibile sunt modulare, se pot obtine diferite configuratii prin combinarea containerelor, atat pe orizontala cat si pe verticala .

Vedeti si containere depozitare second hand :

Containerele second hand sunt o optiune excelenta pentru depozitare, oferind o solutie rentabila si durabila pentru nevoile dumneavoastra spatiale. Acestea sunt disponibile in variate dimensiuni, permitandu-va sa gasiti containerul perfect pentru articolele pe care doriti sa le depozitati.

Containere second hand pentru depozitare

Iata cateva dintre avantajele achizitionarii unui container second hand pentru depozitare:

Rentabile:

Containerele second hand sunt mult mai ieftine decat containerele noi, ceea ce le face o optiune excelenta pentru cei cu un buget limitat.

Durabile:

Containerele maritime sunt construite sa reziste la elemente, astfel incat sa puteti fi siguri ca bunurile dumneavoastra sunt protejate.

Versatile:

Containerele pot fi folosite pentru a depozita o mare varietate de articole, de la materiale pe santier la echipamente de gradina.

Portabile:

Containerele pot fi usor mutate dintr-o locatie in alta, ceea ce le face o optiune convenabila pentru depozitarea temporara.

Daca sunteti in cautarea unei solutii de depozitare rentabile si durabile, atunci containere second hand pot fi optiunea perfecta pentru dumneavoastra. Pentru a gasi containere second hand spre vanzare, puteti sa ne contactati!

Va stam la dispozitie pentru orice detalii tehnice sau oferte pret containere prin formularul de contact!

Call Now Button