containere-second-hand

Vindem containere second hand

Vindem containere second hand

Vindem containere second hand, module locuibile sau module pentru depozitare, avem pe stoc containere second hand in stare buna apte pentru asigurarea spatiilor de birouri sau dormitoare precum si pentru solutii rapide de depozitare.

Firma noastra asigura containere second hand si containere noi pentru toate regiunile tarii depozitarea si livrarea acestora se poate realiza din unul din depozitele noastre din tara : depozit containere Constanta, depozit containere Bucuresti si depozit containere Brasov, lirarea se face cu camioanele din flota proprie dotate cu macara care pot manipula si transporta containerele la cererea dumneavoastra.

vindem-containere-second
vindem-containere-second

Cauti sa cumperi containere ? Solutia o putem asigura noi, oferim consultanta tehnica clientilor nostri si solutii optime de logistica si transport containere, putem asigura atat containere birou cat si containere locuibile dotate cu grupuri sanitare, solutii complete pentru organizari de santier.

Containere second hand aflate pe stoc in depozit Bucuresti :

– module locuibile second hand tip locuibile simple , in standard si containere dotate cu grup sanitar sau containere combinate in cladiri din containere, varianta care asigura spatii pentru sedii firme sau organizari de santier intr-un mod profesionist, mult optimizat fata de folosirea modulelor independente.

– containere maritime si containere pentru depozitare second hand care asigura variante rapide de depozitare marfuri sau transport maritim si transport rutier containerizat.

Containere second hand aflate pe stoc in depozit Brasov :

– module locuibile secodn hand si noi, asiguram orice configuratie de containere la cererea dumneaoastra.

Containere second hand aflate pe stoc in depozit Constanta :

– containere noi si second hand pentru transport naval sau pentru depozitare, gama completa de containere.

Societatea noastra va sta la dispozitie pentru orice solicitare sau solutie tehnica, ne puteti contacta prin forumlarul de contact sau pe unul din numerele afisate pe site, echipa noastra va sta la dispoztie in permanenta pentru detalii privind containere second hand aflate pe stoc si comercializate de firma noastra. Solicitati si cotatie de transport pentru containere second hand astfel incat sa beneficiati de servicii complete la preturi competitive.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button