Containere birou modulare

Containere birou si avantajele utilizarii acestor containere

Containere birou sunt alternativa cea mai simpla si eficienta atunci cand este necesar sa ai un spatiu de lucru pe santier, intr-o zona industriala sau pur si simplu ca este mai usor de mutat si de inchiriat.

containere-birou
containere-birou

La noi in tara containerele de tip birou sunt utilizate doar pentru scopul lor initial si foarte putin spre alte arii mai avangardiste. In alte tari acest tip de containere sunt folosite si pentru constructii mai mari locuibile, pentru spatiu temporar sau ca si spatiu de locuit temporar sau permanent. Aceste containere pot fi supraetajate si dotate cu baie si instalatie de canalizare.

De ce este avantajos sa folosesti astfel de containere birou si sa nu apelezi la alta modalitate?

In primul rand este mai ieftin decat sa construiesti un spatiu, unde trebuie sa platesti materialele si muncitorii si unde este nevoie de foarte multe aprobari. Astfel containerul poate fi cumparat sau inchiriat si inapoiat dupa terminare constructiei sau a activitatii din zona respectiva. In strainatate exista foarte multe persoane care au ales varianta locuirii intr-un container tocmai pentru ca nu sunt costuri la fel de mari.

Un alt avantaj, fata de un spatiu static, este ca poate fi mutat oriunde se doreste cu ajutorul unei masini dotata cu macara. Asadar, nu este nevoie ca de fiecare daca cand se muta lucrarea pe alt santier sa se constuiasca un alt birou de lucru.

Materialele din care sunt construite aceste containere birou  sunt rezistente la interperii si izolate termic, deci rezistente in timp si in functie de utilitatea acestuia clientul poate alege sa in echipeze si cu alte sisteme (sisteme de ventilatie, sisteme de incalzire) sau sa le compartimenteze.

Va rugam sa ne transmiteti solicitarile dumneavoastra pentru containere birou, vom raspunde cu profesionalism la fiecare cerere, vom prezenta si oferta de transport containere personalizata pe fiecare client in functie de locatia acestuia.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
buse jenica
7 ani in urma

Buna ziua

Ma intereseaza si pe mine un container pentru a depozita diferite unelte si materiale, precum si o toaleta, ma intereseaza un pret cat mai mic, daca aveti dimensiunea 3x 4m .
Astept o oferta din partea dumneavoastra
Cu respect

Caldararu Daniela
6 ani in urma

Bună ziua. As dori sa știu cât costa un container cu dimensiunile 9×9

Sebastian
2 ani in urma

Buna ziua. Ma intereseaza un modul folosit, tip birou 3/4 sau 3/6 pt Giarmata, jud Timis