containere-birou-ieftine

Containere birou ieftine

Containere birou ieftine

Containere birou ieftine pe piata, probleme containere cu pret scazut artificial

Containere birou ieftine nu inseamna in mod automat si containere de calitate! Ultima parte a anului 2013 si inceputul anului 2014 aduce pe piata oferte promotionale care sfideaza logica elementara .

Am sa va dau un exemplu deoarece nu vrem sa parem aroganti :

  • containere locuibile tip birou dimensiuni 6,000×2,400×2,500 metri doatat cu grup sanitar, fara dus , la un pret de 2500 euro plus tva.

Acest container in mod firesc nu poate fi produs la acest pret ce sa mai discutam de vanzarea lui la aceasta suma care fireste, include si un mic profit pentru comerciant.

In general, asa numita criza financiara, ne schimba modul de gandire si majoritatea clientilor pentru containere considera ca preturile scazute sunt datorate unor stocuri care nu se vand deoarece nu sunt cereri. Lucru fals avand in vedere ca pe piata din Romania sunt cereri suficiente pentru aceste produse .

Micul secret pentru vanzarea unor containere birou la aceste preturi „promotionale” este urmatorul :

Acesti asa zisi producatori executa containerele cu abateri grave de la calitatea produselor.

  • enumeram aici lipsa izolatie in pardoseala si acoperis.
  • structura de rezistenta subdimensionata.
  • introducere de elemente din lemn in structura containerului.
  • izolatie cu polistiren si folosirea unor materiale de o calitate indoielnica.
Containere birou ietine vs premium
Containere birou ietine vs premium

M-am hotarat sa scriu acest articol odata cu achiztia unui asemenea container de catre un client de-al meu. Acesta, dupa o analiza de preturi a decis sa cumpere mai ieftin si mi-a comunicat acest lucru . Dupa livrarea acelui container m-a sunat din nou si mi-a marturisit greseala facuta deoarece calitatea containerului este vizibila cu ochiul liber fara o analiza prea amanuntita a detaliilor .

Stimati clienti, verificati calitatile unui container locuibil inaintea achizitiei pentru a lua o decizie corecta si in avantajul dumneavoastra!  Un containere birou ieftine nu pot fi achizitionate la promotie sub un minim de pret de 3000 euro plus tva .

Avem pe piata in acest moment urmatorele tipuri de containere in functie de pret :

– containere slabe calitati , preturi intre 2000 si 2500 euro plus tva .

– containere medii calitativ , preturi intre 2700 – 3200 euro plus tva .

– containere premium , pret containere peste 3500 euro plus tva.

Pledez pentru a nu se cumpara containere birou ieftine, fara o analiza corecta si o comparatie fizica cu un alt tip de container produs de o alta fabrica. Aceasta investitie va fi in defavoarea dumneavoastra .

In general acesti vanzartori de containere au pe site prezentate fotografii copiate efectiv de pe site-uri cunoscute. Omit prezentarea de detaliu a elementelor constructive si vor miza pe lipsa unei inspectii riguroase la receptia containerelor.

Respectam producatorii seriosi de containere care nu au raspun in piata la aceste oferte prin scaderea calitatii si implicit a preturilor.

Vedeti sectiunea cabine paza Oradea!

Utilizati formularul de cerere oferta prezent pe site.

Acestia au asteptat calmi un feedback negativ al clientilor la aceste containere birou ieftine care nu au ce cauta pe o piata europeana.

Call Now Button