promotie-containere

Promotie containere maritime

Promotie containere maritime

Promotie containere maritime de vanzare in Bucuresti, avem pe stoc in acest moment containere maritime de 40 picioare standard si containere maritime de 40 picioare Hc ( inaltime 2,9 metri fata de 2,6 metri in standard, lungime 12 metri si latime 2,4 metri ) .

Pret containere maritime aflate in promotie puteti obtine la numarul de telefon 0723553684 sau pe e-mail office@containere-maritime.ro, echipa noastra de vanzari va sta la dispozitie pentru orice detalii referitoare la preturi containere maritime pentru depozitare.

promotie-containere-maritime
promotie-containere-maritime

Containerele maritime de 40 picioare vandute in acest moment la pret promotional su o stare generala foarte buna, un grad redus de uzura si sisteme de inchidere functionale, containerele pot fi transportate la cerere oriunde in tara cu camioane dotate cu macara pentru manipulare la descarcare.

Containerele maritime pot fi folosite pentru spatii de depozitare, acest tip de containere au marele avantaj de a suporta greutati mari de incarcare, containerele maritime pot fi manipulate inclusiv incarcate cu marfa la capacitate maxima.

Avem pe stoc pentru aceasta promotie containere maritime de 12 metri lungime ( 40 picioare ) apte pentru a depozita in conditii excelente marfurile dumneavoastra, aceste containere sunt folosite in general pentru spatii rapide depozitare cu posibilitate de relocare rapida si cu costuri reduse, firma noastra va pune la dispozitie servicii de transport si relocare containere maritime pentru depozitare, personalul nostru este specializat pentru asemnea operatiuni.

Containere maritime pentru organizari de santier, oferim solutii rapide si competitive ca pret pentru spatii depozitare pe santier, containere maritime second hand sasu containere maritime noi, oferim totodata containere maritime cu placute csc valabile pentru transport naval.

Promotie containere maritime, oferte de pret promotionale pentru module depozitare cu lungimea de 12 metri, containere de o calitate superioara la preturi reduse, pentru clientii nostri  oferim in aceste zile oferta promotionala pentru gama de containere comercializate, va asteptam cu interes cererile de oferta si va stam la dispozitie, asa cum va spuneam, pentru a va oferii cotatii de pret pentru cererile dumneavoastra, profitati acum de promotie containere maritime.

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

19 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Angela Dumitrescu
9 ani in urma

Buna ziua.

Ne intereseaza sa cumparam pentru Cornetu (Ilfov) la pret mic cateva
containere maritime 40HQ second-hand, sau containere pentru depozitare
(fara placute valide CSC)
Va rugam sa ne contactati la numarul 0730017609 sau sa ne transmiteti
oferta cu imagini pe e-mail la adresa vanzari@chris-exim.ro.

Multumim
Chris Exim Grup 2001 SRL

Constantin Mitu
9 ani in urma

Oferta pt. 4x 40″HC (fara CSC) inclusiv transport in Bucuresti.
Va multumeste pt. atentie

C. Mitu

Paolo Tocco
9 ani in urma

Buna ziua,
Ma intereseaza un conteiner SH de 40 sau alta dimensiune, in Bucuresti zona Otopeni.
Astept cotatia de pret containere.
Cu multumiri, Paolo Tocco.

Corina Brebeanu
9 ani in urma

Buna seara ,sunt interesat de cumpararea a 2 containere maritime. 12 m lungime

Astept cotatie

0752166712

Dan
8 ani in urma

Caut un container sh de 20 ft frigorific si unul simplu.Astept oferta Dvs. 0744362045.Multumesc

Gabriel
8 ani in urma

Preturi ? De ce nu postati si preturile ? in felul acesta clientul stie ce are de facut .. Care este pretul pentru un container sh de 40 ? fara placute valabile ! Precizez ca doresc sa achizitionez un numar mare de containere !

containere maritime
8 ani in urma
Reply to  Gabriel

Preturi containere maritime second hand nu sunt afisate deoarece pretul variaza in functie de lot containere, stare containere si implicit pretul de achizitie al respectivului lot . In schimb ofertam rapid pe e-mail sau telefonic preturile pentru containerele prezente in stoc.

Ligia
8 ani in urma

Buna ziua, As dori o oferta pentru containere de 12m si 6m, noi si sh.. Va rog pret pentru 1 bucata, dar si pentru 2 buc de 12m si 4 de 6m. In Bucuresti. Multumesc.

Nedelcu Marian
8 ani in urma

Buna ziua. Va rog o oferta pentru 1 container SH, maritim 12 m pe 2,4 m cu 2.9 inaltime . Ma intereseaza pentru constructia unei case , deci si un pret bun , nu cele mai scumpe .Plus transport in Focsani .
Dar pretul la 4 containere ?
Cu stima . NM.

SANDU IONEL
8 ani in urma

Buna ziua.As dori o oferta pt 2 containere SH de 40 cu inaltimea de
2,9 m cu transport in Bucuresti.

Iuli
8 ani in urma

Buna ziua. Va rog o oferta pentru 3 container SH, maritim 12 m pe 2,4 m cu 2.9 inaltime .
Cat ar costa transportul in Bucuresti zona prelungirea Ghencea?
Multumesc.

Marian
8 ani in urma

Astept oferta pentru containere fara placute valabile 40″ 2,5m inaltime 2.4-2.5m latime plus transportul in comuna 1 Decembrie.

Rus samuel
8 ani in urma

Buna ziu as dori o oferta de pret pentru 2 containere de 12m L cu 2.4m l si 2.9 m inaltimea , rog si pretul transportului in Arad. Multumesc .

florin valentin
8 ani in urma

Buna ziua, as dorii o ofera de pret pentru un container de 12m, 2,4 latime si 2,9 inaltime, doresc si pret pentru transport in Ialomita, spre urziceni, cca 60km. Multumsc.

adi
8 ani in urma

As dori un container de 20 izolat termic

Iordache Marian
7 ani in urma

Buna ziua,
Ma intereseaza pretul unui container de 6m si al unuia de 12m plus transport in Prahova,zona Brazi.

Pop iustin ciprian
4 ani in urma

Doresc un container de 40 .Cit costa cu tot cu transport pentru constanta?

Daniel
3 ani in urma

Buna o oferta pt container 40 picioare higt
Merci

Emilia
1 an in urma

Bună ziua. Aș dori să știu prețul unui container second-hand, de 12 metri lungime. Mulțumesc!