Containere dormitor si containere birou

Containere dormitor si containere birou

Containere dormitor si containere birou la vazare prin Estpoint!

Containerele dormitor sunt destinate cazarii personalului pe diverse organizari de santier. Containerele dormitor pot fi dotate cu paturi suprapuse, dulapuri si mese astfel incat sa obtinem conditii optime pentru cazarea in containere. De obicei sunt cazate cate sase persoane intr-un container astfel incat sa ramana liber un spatiu pentru o masa. Aceste sase persoane pot fi cazate in trei paturi suprapuse. Daca se doreste maximizarea numarului de persoane cazate in container se pot monta patru paturi suprapuse, moment in care se pot caza fara probleme opt persoane.

Containere dormitor si containere birou
Containere dormitor si containere birou

Containere dormitor pe stoc :

  • containere 6,000×2,400×2,2550 m inaltime externa.
  • containere 4,000×2,400×2,550m inaltime externa.

Containere dormitor si containere birou, o solutie modulara si versatila:

Containerele modulare devin o optiune din ce în ce mai populara pentru o varietate de utilizari, inclusiv ca spatii de locuit si de birouri. Iata o comparatie între containerele dormitor si containerele birou:

Containere dormitor:

Utilizare: Ofera un spatiu confortabil pentru dormit, ideal pentru cazare temporara, santiere de constructii, spatii de camping, sau chiar ca o locuinta permanenta accesibila.

Dimensiuni: Disponibile în diverse dimensiuni, de la containere de 10ft (3 metri) la 40ft (12 metri), pot fi adaptate nevoilor individuale.

Dotari: Pot fi echipate cu paturi, mobilier, instalatii sanitare, izolatie termica si electricitate, oferind un spatiu complet functional.

Avantaje: Mobilitate, cost relativ scazut, rapiditate în instalare, posibilitatea de combinare a modulelor pentru a crea spatii mai mari.

Dezavantaje: Spatiul interior poate fi limitat, necesita amenajare interioara personalizata.

Containere birou:

Utilizare: Ofera un spatiu de lucru modular, perfect pentru birouri temporare, sedii de companii mici, sali de conferinte, sau chiar spatii comerciale.

Dimensiuni: Similar cu containerele dormitor, pot fi adaptate nevoilor specifice, de la birouri individuale la spatii de tip open-space.

Dotari: Pot fi echipate cu birouri, scaune, instalatii electrice, internet, încalzire si aer conditionat, creând un mediu de lucru confortabil.

Avantaje: Cost redus comparativ cu constructiile traditionale, rapiditate în instalare, posibilitatea de relocare si extindere.

Dezavantaje: Izolarea fonica poate fi o problema, aspectul exterior poate fi mai putin estetic.

Consideratii:

Alegerea tipului de container: Depinde de nevoile specifice, de spatiul disponibil si de buget.

Amenajare: Interiorul poate fi personalizat cu usurinta, folosind diverse materiale si finisaje.

Izolatie: Este importanta pentru a asigura un confort termic optim, atât vara, cât si iarna.

Aprobari: Verificati reglementarile locale pentru a obtine autorizatiile necesare pentru instalarea containerelor.

Va stam la dispozitie pe formularul de cerere oferta!

Vizitati si sectiunea toalete escologice Estpoint.

Containerele dormitor si containerele birou ofera o solutie flexibila si convenabila pentru o varietate de nevoi. Versatilitatea si costul relativ scazut le fac o optiune atractiva pentru cei care cauta o alternativa la constructiile traditionale.

Call Now Button